2231066544 Βι.Πε. Λαμίας, Λαμια zisimosk@otenet.gr
hero imagebanner imagebanner image

 

 
 
 
Ζήσιμος 
Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λαμία Φθιώτιδα
 

Ανάμεσα στα προϊόντα κάθε τόπου, υπάρχουν μερικά που γράφουν... ιστορία.

Τα προϊόντα "ΖΗΣΙΜΟΣ" αποτελούν ένα παραδοσιακό όνομα που δημιουργήθηκε απο ανθρώπους με μεγάλη αγάπη για το προϊόν.
Γι'αυτό το λόγο... Τα γαλακτοκομικά προϊόντα "ΖΗΣΙΜΟΣ" κατόρθωσαν να λάβουν το αργυρό βραβείο γεύσης για την ξεχωριστή της φέτα.

Τα προϊόντα μας τα διαθέτουμε σε όλο το νομό της Φθιώτιδας απο γάλα παραγωγής της περιοχής μας. Όλα τα λευκά τυριά, κρέμες, γιαούρτια φτιάχνονται με αγνά υλικά, ποιότητα και νοστιμιά.

Φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε το εργαστήριο - πωλητήριo μας στην οδό: Παπασιοπούλου 49, Λαμία, τηλ.: 2231036124 όπου θα μπορέσετε να αγοράσετε και να δοκιμάσετε ότι σας αναφέρουμε καθώς και ρυζόγαλο, κρέμες κ.α.

 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & μεράκι

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου μας, αφοσιωμένοι στην υψηλή ποιότητα και την απόλυτη ακεραιότητα των προϊόντων μας, καθημερινά δημιουργούμε μια εκλεκτή ποικιλία από τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι διαδικασίες παραγωγής μας υπακούν αυστηρά στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά πρώτες ύλες του τόπου μας. Η επιλογή αυτή εξασφαλίζει όχι μόνο την αρτιότητα των προϊόντων μας αλλά και μια μοναδική γευστική εμπειρία για τους καταναλωτές μας.

 
 
 
 

 

 
Στόχος μας, καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας, είναι η συνεχής βελτίωση και η αναζήτηση της αριστείας σε κάθε βήμα της παραγωγικής αλυσίδας μας. Με σεβασμό στην παράδοση και την καινοτομία, διατηρούμε την αρωματική κληρονομιά της τοπικής μας κουζίνας ζωντανή, ενώ παράλληλα ενσωματώνουμε σύγχρονες τεχνολογίες και διαδικασίες για τη βελτίωση της παραγωγικής μας ικανότητας και τη διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των προϊόντων μας.
Με αυτήν τη φιλοσοφία ως καθοδήγησή μας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν για τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των θρεπτικών τους ιδιοτήτων. Με υπερηφάνεια συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προσωπικά και επαγγελματικά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών μας, προσφέροντάς τους μια απόλυτη εμπειρία γεύσης και ικανοποίησης.
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.